ÎMBUNĂTĂŢIREA
MANAGEMENTULUI
SITUAŢIILOR DE URGENŢĂ
ÎN REGIUNEA
TRANSFRONTALIERĂ
(IMES)

img_RO.jpg Steag UK

P3- Dezbateri publice cu institutiile interesate la nivel local si national privind importanta protectiei impotriva inundatiilor – 2016:

Imagini de la dezbateri:

P3 - Workshop-uri informationale - 2016

Vezi poze workshop

Conferinta finala de presa – Partenerul Lider

In data de 21 decembrie 2015 a avut loc Conferinta finala de presă a Partenerului Lider privind activitatile proiectului: „Îmbunătăţirea managementului situaţiilor de urgenţă în regiunea transfrontalieră (IMES)”.

Conferinţa de presă a fost organizată la sediul Consiliului Judetean Teleorman, Romania.

La evenimentul informational au participat minim 40 de persoane, reprezentanti ai Partenerului lider - Consiliul Judetean Teleroman, Partenerului 2 – municipalitatea Svishtov, Partenerului 3 – Fundatia pentru Democratie, Cultura si Libertate-filiala Calarasi, Partenerului 4 – Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “A.D.Ghica” al judetului Teleorman, Institutiei Prefectului judet Teleorman, precum si reprezentanti ai mass-mediei locale.

Imagini de la Conferinta:

Workshop-uri informationale organizate de Partenerul 3 – Fundatia pentru Democratie, Cultura si Libertate-filiala Calarasi

Conferinta de presa finalizare activitati proiect P2

In data de 27 octombrie 2015 a avut loc Conferinta de presă a Partenerului 2 privind finalizarea activitatilor proiectului: „Îmbunătăţirea managementului situaţiilor de urgenţă în regiunea transfrontalieră (IMES)”.

Conferinţa de presă a fost organizată la sediul Municipalitatii Svishtov, district Veliko Tarnovo, Bulgaria.

Conform listelor de prezență, la evenimentul informational au participat 51 de participanţi, reprezentanti ai Partenerului lider - Consiliul Judetean Teleroman, Partenerului 2 – municipalitatea Svishtov, Partenerului 3 – Fundatia pentru Democratie, Cultura si Libertate-filiala Calarasi, Partenerului 4 – Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “A.D.Ghica” al judetului Teleorman, Directoratelor Regionale pentru Siguranta la Incendii si Protectia Populatiei din districtele Veliko Tarnovo, Pleven si Ruse, precum si reprezentanti ai mass-mediei locale.

Imagini de la Conferinta:

 

Workshop-uri informationale organizate de P2

 Montana -  21 octombrie 2015

Pleven – 19 octombrie 2015

Partenerul 2, municipalitatea Svishtov, Bulgaria a organizat workshop-uri informationale astfel:

Svishtov - 14 octombrie 2015

Vratsa - 12 octombrie 2015

Silistra - 09 octombrie 2015

Belene - 06 octombrie 2015

Veliko Tarnovo - 05 octombrie 2015

Vidin - 02 octombrie 2015

Ruse - 24 septembrie 2015


Conferinta de presă a Partenerului 3

In data de 04 Iunie 2015 a avut loc Conferinta de presă a Partenerului 3 privind lansarea proiectului: „Îmbunătăţirea managementului situaţiilor de urgenţă în regiunea transfrontalieră (IMES)”.

Conferinţa de presă a fost organizată la sediul FDCL – filiala Calarasi, sat Rasa, comuna Gradistea, judet Calarasi.

Conform listelor de prezență, la evenimentul informational au participat reprezentanti ai Partenerului lider - Consiliul Judetean Teleroman, Partenerului 2 – municipalitatea Svishtov, Partenerului 3 – Fundatia pentru Democratie, Cultura si Libertate-filiala Calarasi, Partenerului 4 – Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “A.D.Ghica” al judetului Teleorman, reprezentanti ai Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Calarasi, ai Prefecturii Calarasi, elevi, s.a..

Imagini de la conferinta >>

Conferinta de presă a Partenerului 2

In data de 12 Mai 2015 a avut loc Conferinta de presă a Partenerului 2 privind lansarea proiectului: „Îmbunătăţirea managementului situaţiilor de urgenţă în regiunea transfrontalieră (IMES)”.

Conferinţa de presă a fost organizată la sediul Municipalitatii Svishtov, district Veliko Tarnovo, Bulgaria.

Conform listelor de prezență, la evenimentul informational au participat minim 50 de participanţi,  reprezentanti ai Partenerului lider - Consiliul Judetean Teleroman, Partenerului 2 – municipalitatea Svishtov, Partenerului 3 – Fundatia pentru Democratie, Cultura si Libertate-filiala Calarasi, Directoratului Regional pentru Siguranta la Incendii si Protectia Populatiei, precum si reprezentanti ai mass-mediei locale.

Imagini de la conferinta >>

Conferinta de lansare a Proiectului a Partenerului Lider

In data de 29 Octombrie 2014 a avut loc Conferinta de presă privind lansarea proiectului: „Îmbunătăţirea managementului situaţiilor de urgenţă în regiunea transfrontalieră (IMES)”.

Conferinţa de presă a fost organizată în Municipiul Alexandria, la sediul Consiliul Judeţean Teleorman.

Conform listelor de prezență, s-au inregistrat  42 de participanţi. La primul eveniment de promovare a proiectului au fost prezenti reprezentanti ai Consiliului Judetean Teleroman, Partenerilor bulgari si romani din proiect, Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, Asistentei Tehnice a proiectului, reprezentanti ai localitatilor din zona transfrontaliera, precum si reprezentanti ai mass-media.

Imagini de la conferinta >>

Investim în viitorul tău!
Programul de Cooperare Transfrontalieră România - Bulgaria 2007-2013 este cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.