ÎMBUNĂTĂŢIREA
MANAGEMENTULUI
SITUAŢIILOR DE URGENŢĂ
ÎN REGIUNEA
TRANSFRONTALIERĂ
(IMES)

img_RO.jpg Steag UK

Din cauza nerespectarii de catre furnizor a termenului de livrare a unor echipamente si bunuri specializate, PL a reluat achizitia publica de Masini si echipamente specializate pentru interventii  in cadrul proiectului „Îmbunătăţirea managementului situaţiilor de urgenţă în regiunea transfrontalieră (IMES) ", in conformitate cu anuntul de participare nr. 165473/14.01.2016. Echipamentele se vor achizitiona pana la 31.05.2016, din surse proprii.

In urma reluarii achizitiei publice de Masini si echipamente specializate pentru interventii  in cadrul proiectului „Îmbunătăţirea managementului situaţiilor de urgenţă în regiunea transfrontalieră (IMES) ", Pl a achizitionat 3 autospeciale cu spuma, de medie capacitate si doua autoscari, din surse proprii.

Investim în viitorul tău!
Programul de Cooperare Transfrontalieră România - Bulgaria 2007-2013 este cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.